Saturday, March 28, 2020

Videokonferens 11-12.4


Trots att Cirkelgemenskap Ostara 2020 nu skjutits upp på grund av den pågående epidemin vill vi ändå erbjuda någon form av program. Därav kommer vi att ordna några programpass via videokonferens under den 11-12.4, med en social tjuvstart redan på fredag kväll den 10.4. Denna konferens är öppen för alla intresserade.

Vi har också glädjen att meddela att vi har en gästföreläsare som kommer att inleda vår konferens med en föreläsning om vad traditionell wicca är och slå hål på de vanligaste myterna. Peter Andersson är initierad i den gardnerianska traditionen och covenledare i Sverige. Vi är mycket ärade av att få välkomna honom med.

Förutom Peters presentation av traditionell wicca kommer vi att diskutera ritualer, meditation och energiarbete, samt se lite mer på magi i vardagen.

Programmet består av pass med ca 30-45 minuter program och 15-30 minuter diskussion efteråt. Vi håller pauser mellan programpunkterna så att man hinner äta lunch eller ta kaffepaus mellan dem.

Vi använder Zoom för videokonferensen. Zoom fungerar både i webbläsarens browser och som en app, på antingen dator, mobiltelefon eller pekplatta. Bäst fungerar zoom genom appen. Deltagarna i konferensen kommer på förhand att få inbjudan till konferensen per e-post.


Anmälan

Vi vill veta hur många som deltar i konferensen. Därför ber vi er anmäla er via detta formulär ifall ni deltar eller ej. Meddela även gärna om ni deltar båda dagarna.


Program

Fredag 10.4 
19.00 Social hangout

Lördag 11.4.
10.30 Inledning
11.00 Vad är Gardneriansk Wicca fördomar och verklighet
Lunch
13.00 Ritualer – lite teori för begynnande magiker
Kaffepaus
15.00 Meditation – varför och hur gör man?
Ordet är fritt

Söndag 12.4
10.30 Inledning
11.00 Energiarbete – grunder till effektfull magi
Lunch
13.00 Vardagsmagi – från kryddskåp till bastu
Avslutning


No comments:

Post a Comment