Friday, March 27, 2020

Videokonferens i april – Ostara i maj

Bästa deltagare.

Vi har i dag, den 27 mars, haft möte där vi fattade beslutet att vi i detta skede inte kan ordna Cirkelgemenskap Ostara 2020 som planerat, med tanke på det rådande epidemiläget. Det smärtar oss, men vi måste tänka på den allmänna hälsan och allas bästa, och i nuläget vore det oansvarigt att arrangera detta evenemang.

Det betyder inte att vi helt lägger av. Mera information följer på denna blogg samt i ett infomejl i morgon, men redan nu kan vi meddela att vi 
  1. skjuter upp retreaten till den 15–17.5.
  2. att vi kommer ordna en del program som videokonferenser den 11–12.4.
Dessa videokonferenser är ett komplement till den faktiska retreaten som sker senare då läget normaliserat sig. Mera information om schema och program skickar vi ut i morgon så håll ögonen öppna efter den informationen.

Gällande betalningar. Vi har fått in tre stycken hittills. Eftersom vi inte tänker ställa in retreaten så gäller den betalningen fortfarande, om du redan betalat deltagaravgiften. Om du inte betalat kan du vänta tills vi vet att retreaten blir av.

Mer information följer i morgondagens mejl och blogginlägg. Har du frågor eller funderingar får du gärna ta kontakt. Det går bra att diskutera i Facebook-evenemanget eller på den finlandssvenska häx-servern Hexagram på Discord. Där hittar du en kanal specifikt för Cirkelgemenskap (exklusiv för deltagare).

Väl mött!

~Stella & Fenris

No comments:

Post a Comment